Beyazperdem
    İlyas Salman
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    39
    yıllık kariyer
    17
    film ve dizi

    Filmografi

    Ve Panayır Köyden Gider
    Ve Panayır Köyden Gider
    10 Haziran 2016
    Gece
    Gece
    14 Kasım 2014
    Mısır Adası
    Mısır Adası
    2 Ocak 2015
    Lal Gece
    Lal Gece
    24 Ağustos 2012
    Çıngıraklı Top
    Çıngıraklı Top
    18 Eylül 2009
    Sis ve Gece
    Sis ve Gece
    23 Şubat 2007
    Fikrimin İnce Gülü-Sarı Mercedes
    Fikrimin İnce Gülü-Sarı Mercedes
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    Yeşilçam Yıldızlarının Üniversite Zamanları!
    HABERLER - Sanatçılar
    24 Aralık 2016 Cumartesi
    Cem Davran Beyazperdeye Dönüş Yaptı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    20 Mart 2015 Cuma
    Başrollerini Cem Davran ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı Ve Panayır Köyden Gider filminin ilk fragmanı yayınlandı!
    İlyas Salman'a Sanatçı Desteği
    HABERLER - Sanatçılar
    12 Ekim 2012 Cuma
    İlyas Salman'ı hedef alan bir gazete yazısı oyuncular tarafından protesto edildi...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top