Beyazperdem
İlyas Salman
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Türk
39
yıllık kariyer
17
film ve dizi

Filmografi

Ve Panayır Köyden Gider
Ve Panayır Köyden Gider
10 Haziran 2016
Gece
Gece
14 Kasım 2014
Mısır Adası
Mısır Adası
2 Ocak 2015
Lal Gece
Lal Gece
24 Ağustos 2012
Çıngıraklı Top
Çıngıraklı Top
18 Eylül 2009
Sis ve Gece
Sis ve Gece
23 Şubat 2007
Fikrimin İnce Gülü-Sarı Mercedes
Fikrimin İnce Gülü-Sarı Mercedes
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Yeşilçam Yıldızlarının Üniversite Zamanları!
HABERLER - Sanatçılar
24 Aralık 2016 Cumartesi
Cem Davran Beyazperdeye Dönüş Yaptı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
20 Mart 2015 Cuma
Başrollerini Cem Davran ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı Ve Panayır Köyden Gider filminin ilk fragmanı yayınlandı!
İlyas Salman'a Sanatçı Desteği
HABERLER - Sanatçılar
12 Ekim 2012 Cuma
İlyas Salman'ı hedef alan bir gazete yazısı oyuncular tarafından protesto edildi...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top