Beyazperdem
    Michael Crichton
    facebookTweet
    Görev Yazar, Senarist, Yapımcı Daha fazlası
    Sahne adı

    Jeffery Hudson

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 23 Ekim 1942
    Ölümü 4 Kasım 2008 66 yaşında
    47
    yıllık kariyer
    15
    film ve dizi

    Filmografi

    Jurassic World
    Jurassic World
    12 Haziran 2015
    ER
    ER
    2008
    Zaman Ötesi
    Zaman Ötesi
    9 Ocak 2004
    Jurassic Park 3
    Jurassic Park 3
    24 Ağustos 2001
    13. Savaşçı
    13. Savaşçı
    10 Aralık 1999
    Küre
    Küre
    10 Nisan 1998
    Kayıp Dünya
    Kayıp Dünya
    19 Eylül 1997
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    Westworld’ün Sezon Finali 90 Dakika Olacak
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    29 Kasım 2016 Salı
    Westworld’ün Yeni Bölümünden Fragman Geldi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    23 Kasım 2016 Çarşamba
    Teoriler yazılsın!
    Westworld’ün İkinci Sezonundan İlk Haber Geldi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    21 Kasım 2016 Pazartesi
    Anlaşmalar yenileniyor
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top