Beyazperdem
Michael Crichton
facebookTweet
Görev Yazar, Senarist, Yapımcı Daha fazlası
Sahne adı

Jeffery Hudson

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 23 Ekim 1942
Ölümü 4 Kasım 2008 66 yaşında
47
yıllık kariyer
15
film ve dizi

Filmografi

Jurassic World
Jurassic World
12 Haziran 2015
ER
ER
2008
Zaman Ötesi
Zaman Ötesi
9 Ocak 2004
Jurassic Park 3
Jurassic Park 3
24 Ağustos 2001
13. Savaşçı
13. Savaşçı
10 Aralık 1999
Küre
Küre
10 Nisan 1998
Kayıp Dünya
Kayıp Dünya
19 Eylül 1997
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Westworld’ün Sezon Finali 90 Dakika Olacak
HABERLER - Gündemdeki Diziler
29 Kasım 2016 Salı
Westworld’ün Yeni Bölümünden Fragman Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
23 Kasım 2016 Çarşamba
Teoriler yazılsın!
Westworld’ün İkinci Sezonundan İlk Haber Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
21 Kasım 2016 Pazartesi
Anlaşmalar yenileniyor
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top