Beyazperdem
François Ozon
facebookTweet
Görev Senarist, Yönetmen, Diyalog yazarı Daha fazlası
Uyruk Fransız
Doğum tarihi 15 Kasım 1967 ( Paris, Fransa)
Yaş 50
20
yıllık kariyer
17
film ve dizi

Filmografi

Tutku Oyunu
Tutku Oyunu
8 Eylül 2017
Frantz
Frantz
25 Kasım 2016
Yeni Kız Arkadaşım
Yeni Kız Arkadaşım
31 Temmuz 2015
Genç ve Güzel
Genç ve Güzel
27 Aralık 2013
Evde
Evde
24 Mayıs 2013
Kadın İsterse
Kadın İsterse
20 Mayıs 2011
Yuva
Yuva
2 Temmuz 2010
Ricky
Ricky
25 Eylül 2009
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Sanatçının film ve dizilerinden videolar

Fotoğraflar

12 Fotoğraf

Haber

Yeni Kız Arkadaşım Filminden Türkçe Altyazılı Fragman!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
1 Temmuz 2015 Çarşamba
2013 Cannes : François Ozon ve Marine Vacth Röportajları!
HABERLER - Röportajlar
20 Mayıs 2013 Pazartesi
Festivali yerinde takip eden Melis Z. Pirlanti, Cannes'da, Jeune & Jolie'nin yönetmeni François Ozon ve güzel başrol oyuncusu...
2013 Cannes: 17 Mayıs Cuma Gününün Ayrıntıları
HABERLER - Festival ve Ödüller
17 Mayıs 2013 Cuma
Festivalde dün Sofia Coppola ve François Ozon filmlerini anlattı. Bugünün programından detaylar...
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top