Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Chris Renaud
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yönetmen, İdari yapımcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 14 Aralık 1966
    Yaş 53
    10
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    Grinç
    Grinç
    22 Kasım 2018
    Çılgın Hırsız 3
    Çılgın Hırsız 3
    25 Ağustos 2017
    Minyonlar
    Minyonlar
    4 Eylül 2015
    Çılgın Hırsız 2
    Çılgın Hırsız 2
    4 Ekim 2013
    Loraks
    Loraks
    13 Nisan 2012
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Interview 1 - English 4:09
    841 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Bugün Sinemalarda!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    5 Ağustos 2016 Cuma
    Evcil Hayvanlarınıza Dikkat: The Secret Life of Pets!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    18 Haziran 2015 Perşembe
    Illumination ekibinin yeni filmi The Secret Life of Pets'in ilk fragmanı görücüye çıktı!
    Çılgın Hırsız 2 (Despicable Me 2)'den Yeni Fragman
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    20 Mart 2013 Çarşamba
    Minion çılgınlığı yeniden başlıyor...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top