Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Chris Renaud
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yönetmen, İdari yapımcı Daha fazlası
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 14 Aralık 1966
Yaş 52
9
yıllık kariyer
8
film ve dizi

Filmografi

Grinç
Grinç
22 Kasım 2018
Çılgın Hırsız 3
Çılgın Hırsız 3
25 Ağustos 2017
Minyonlar
Minyonlar
4 Eylül 2015
Çılgın Hırsız 2
Çılgın Hırsız 2
4 Ekim 2013
Loraks
Loraks
13 Nisan 2012
Çılgın Hırsız
Çılgın Hırsız
3 Eylül 2010
Tüm filmografisi

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:09
831 gösterim

Fotoğraflar

Haber

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Bugün Sinemalarda!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
5 Ağustos 2016 Cuma
Evcil Hayvanlarınıza Dikkat: The Secret Life of Pets!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
18 Haziran 2015 Perşembe
Illumination ekibinin yeni filmi The Secret Life of Pets'in ilk fragmanı görücüye çıktı!
Çılgın Hırsız 2 (Despicable Me 2)'den Yeni Fragman
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
20 Mart 2013 Çarşamba
Minion çılgınlığı yeniden başlıyor...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top