Beyazperdem
    Melisa Sözen
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 6 Temmuz 1985 (İstanbul, Türkiye)
    Yaş 34
    12
    yıllık kariyer
    15
    film ve dizi

    Biyografi

    6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul'da doğdu. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı. 2004-2005 yılları arasında yayınlanan, ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın yazdığı ve yönettiği Çemberimde Gül Oya'da rol aldı. 2008 yılının yazında NTV'de "Dünyayı Kurtaran Kadın" isimli, çevre hakkında bilinçlendirmeye dayalı bir televizyon programı sundu. 2009 yılında Casus Kızlar: Her Şey Nasıl Başladı? filminde Clover karakterini seslendirdi. Aynı sene içinde de çekimleri Mardin'de gerçekleştirilen Bir Bulut Olsam'da Narin Bulut karakterini canlandırmıştır. 2012-2013 yıllarında Şubat adlı dizide Yağmur ve Sabah karakterlerini canlandırdı.Melisa Sözen ve Alican Yücesoy, bu dizide iki sevgiliyi oynarken aynı zamanda temmuz ayında Roma‘da bir otelde düzenlenen sade bir ...
    Devamını oku

    Filmografi

    Acele Baba Aranıyor
    Acele Baba Aranıyor
    23 Ağustos 2019
    Kış Uykusu
    Kış Uykusu
    13 Haziran 2014
    Pazarları Hiç Sevmem
    Pazarları Hiç Sevmem
    27 Nisan 2012
    Şubat
    Şubat
    2012
    Reis
    Reis
    2011
    Av Mevsimi
    Av Mevsimi
    3 Aralık 2010
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Fotoğraflar

    32 Fotoğraf

    Haber

    Melisa Sözen Saraybosna Film Festivali'nde Jüri Olacak!
    HABERLER - Sanatçılar
    10 Temmuz 2017 Pazartesi
    Çember’in Ne Zaman Ekranlardaki Yerini Alacağı Belli Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    3 Temmuz 2017 Pazartesi
    Yeni dizi geliyor
    Abdullah Oğuz Televizyona Geri Dönüyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    27 Ocak 2017 Cuma
    Çember başlıyor
    20 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top