Beyazperdem
    Ali Sürmeli
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    Doğum tarihi 1959
    Yaş 60
    19
    yıllık kariyer
    23
    film ve dizi

    Filmografi

    Hep Yek 3
    Hep Yek 3
    14 Şubat 2019
    Mucize 2 Aşk
    Mucize 2 Aşk
    5 Aralık 2019
    Son Oyun
    Son Oyun
    4 Mayıs 2018
    Vezir Parmağı
    Vezir Parmağı
    24 Ocak 2017
    Babaların Babası
    Babaların Babası
    22 Nisan 2016
    Hayat Çizgisi Suriye
    Hayat Çizgisi Suriye
    Vizyon tarihi belirsiz
    Mucize
    Mucize
    1 Ocak 2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    Trt1'den Yeni Dönem Dizisi; Yol Ayrımı
    HABERLER - TV Kanalları
    10 Ekim 2012 Çarşamba
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top