Beyazperdem
Ali Sürmeli
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
Doğum tarihi 1959
Yaş 60
19
yıllık kariyer
23
film ve dizi

Filmografi

Hep Yek 3
Hep Yek 3
15 Şubat 2019
Mucize 2 Aşk
Mucize 2 Aşk
5 Aralık 2019
Son Oyun
Son Oyun
4 Mayıs 2018
Vezir Parmağı
Vezir Parmağı
24 Ocak 2017
Babaların Babası
Babaların Babası
22 Nisan 2016
Hayat Çizgisi Suriye
Hayat Çizgisi Suriye
Vizyon tarihi belirsiz
Mucize
Mucize
1 Ocak 2015
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Haber

Trt1'den Yeni Dönem Dizisi; Yol Ayrımı
HABERLER - TV Kanalları
10 Ekim 2012 Çarşamba
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top