Beyazperdem
    Mindy Kaling
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Senarist, İdari yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Vera Mindy Chokalingam

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 24 Haziran 1979
    Yaş 40
    13
    yıllık kariyer
    15
    film ve dizi

    Filmografi

    Gece Kuşu
    Gece Kuşu
    16 Ağustos 2019
    Champions
    Champions
    2018
    Ocean's 8
    Ocean's 8
    15 Haziran 2018
    Zamanda Kıvrılma
    Zamanda Kıvrılma
    20 Nisan 2018
    Ters Yüz
    Ters Yüz
    19 Haziran 2015
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    239 Fotoğraf

    Haber

    Mindy Kaling İle  "Ms. Marvel" Rolü İçin Görüşülüyor
    HABERLER - Sanatçılar
    11 Haziran 2019 Salı
    Dünya Güzellik Günü: Beyaz Perdenin Standartdışı Kadınları!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    9 Eylül 2018 Pazar
    Dönemimizin estetik kalıplarını yıkarak başarıyı yakalayan, halinden memnun kadınlar!
    'Dört Nikah Bir Cenaze' Ekrana Uyarlanacak
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    2 Kasım 2017 Perşembe
    Mindy Kaling'in yeni projesi belli oldu
    19 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top