Beyazperdem
Özgü Namal
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
Doğum tarihi 28 Aralık 1978 (İstanbul)
Yaş 40
12
yıllık kariyer
17
film ve dizi

Biyografi

Eğitimini Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve ardından da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Özgü Namal, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu`nda oyunculuk ve dans eğitimi de almıştır. amal`ın sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğraf da hobileri arasında yer almaktadır. İlk profesyonel tiyatro deneyimini 1997'de Masal Gerçek Tiyatrosu'nda sahnelenen çocuk oyunları ile edinen oyuncunun televizyon ekranlarına, Yeditepe İstanbul dizisinde canlandırdığı Duru karakteri ile ısınmıştır. 2007 yılında Mutluluk (Mutluluk) filmindeki rolüyle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

Filmografi

Merhamet
Merhamet
2013
İncir Çekirdeği
İncir Çekirdeği
6 Kasım 2009
Güneşin Oğlu
Güneşin Oğlu
7 Kasım 2008
O... Çocukları
O... Çocukları
16 Mayıs 2008
Mutluluk
Mutluluk
17 Mart 2007
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

19 Fotoğraf

Haber

Merhamet’in Final Tarihi Belli Oldu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
17 Şubat 2014 Pazartesi
Bu İşte Bir Yalnızlık Var Filminin Çekimleri Başladı
HABERLER - Yapım Aşamasında
29 Temmuz 2013 Pazartesi
Tuna Kiremitçi’nin aynı adlı romanından esinlenilen filmde Engin Altan Düzyatan ve Özgü Namal başrollerde...
Yakında: Merhamet [VIDEO]
HABERLER - Gündemdeki Diziler
4 Şubat 2013 Pazartesi
Hande Altaylı'nın romanı Kahperengi'den..
5 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top