Beyazperdem
    James Hong
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 22 Şubat 1929
    Yaş 90
    62
    yıllık kariyer
    74
    film ve dizi

    Filmografi

    Cüce Dedektif Şerlok
    Cüce Dedektif Şerlok
    1 Haziran 2018
    Kahramanlar Takımı
    Kahramanlar Takımı
    19 Mayıs 2017
    Kung Fu Panda 3
    Kung Fu Panda 3
    18 Mart 2016
    Rush Hour
    Rush Hour
    2016
    Ölümsüz Polisler
    Ölümsüz Polisler
    6 Eylül 2013
    Koruyucu
    Koruyucu
    11 Mayıs 2012
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    Kung Fu Panda 3'ün Gösterim Tarihi Değişti!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    13 Aralık 2014 Cumartesi
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top