Beyazperdem
James Hong
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 22 Şubat 1929
Yaş 89
62
yıllık kariyer
74
film ve dizi

Filmografi

Kahramanlar Takımı
Kahramanlar Takımı
19 Mayıs 2017
Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda 3
18 Mart 2016
Rush Hour
Rush Hour
2016
Ölümsüz Polisler
Ölümsüz Polisler
6 Eylül 2013
Koruyucu
Koruyucu
11 Mayıs 2012
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Kung Fu Panda 3'ün Gösterim Tarihi Değişti!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
13 Aralık 2014 Cumartesi
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top