Beyazperdem
    Ornella Muti
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Francesca Romana Rivelli

    Uyruk İtalyan
    Doğum tarihi 9 Mart 1955
    Yaş 64
    32
    yıllık kariyer
    8
    film ve dizi

    Filmografi

    Büyülü Geceler
    Büyülü Geceler
    7 Haziran 2019
    Roma'ya Sevgilerle
    Roma'ya Sevgilerle
    28 Eylül 2012
    SOKO 5113
    SOKO 5113
    2006
    Aldatan Yürek
    Aldatan Yürek
    8 Nisan 2005
    Rus Bebeği
    Rus Bebeği
    9 Haziran 1999
    Once Upon a Crime...
    Once Upon a Crime...
    Vizyon tarihi belirsiz
    Swann’ın Aşkı
    Swann’ın Aşkı
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    8 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top