Beyazperdem
Camille Delamarre
facebookTweet
Görev Kurgu, Genel yayın yönetmeni, Yönetmen
Uyruk Fransız
Doğum tarihi 3 Ekim 1979
Yaş 39
7
yıllık kariyer
7
film ve dizi

Filmografi

Taşıyıcı: Son Hız
Taşıyıcı: Son Hız
4 Eylül 2015
Yasak Bölge
Yasak Bölge
16 Mayıs 2014
Takip: İstanbul
Takip: İstanbul
5 Ekim 2012
İsyan
İsyan
20 Temmuz 2012
Ölümsüz
Ölümsüz
20 Ağustos 2010
Taşıyıcı 3
Taşıyıcı 3
26 Aralık 2008
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

Haber

Ed Skrein, Direksiyonu Jason Statham'dan Devralıyor!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
31 Mart 2015 Salı
Paul Walker'ın Son Filmi Brick Mansions'tan Yeni Fragman!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
21 Mart 2014 Cuma
Paul Walker'ın son projesi olan Brick Mansion filminin yeni fragmanı da görücüye çıktı!
Brick Mansion Filminden Paul Walker'lı Poster!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
11 Şubat 2014 Salı
Paul Walker'ın son projesi olan Brick Mansions filminin posteri yayınlandı!
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top