Beyazperdem
    Audrey Lamy
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Fransız
    Doğum tarihi 19 Ocak 1981
    Yaş 38
    9
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    Güzel ve Çirkin
    Güzel ve Çirkin
    28 Mart 2014
    Acı Tatlı Tesadüfler
    Acı Tatlı Tesadüfler
    16 Aralık 2011
    Polis
    Polis
    27 Temmuz 2012
    Gönül Avcısı
    Gönül Avcısı
    27 Mayıs 2011
    Palizzi
    Palizzi
    2008
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    82 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top