Beyazperdem
Tayfun Pirselimoglu
facebookTweet
Görev Senarist, Yönetmen, Yapımcı
Uyruk Türk
12
yıllık kariyer
5
film ve dizi

Filmografi

Yol Kenarı
Yol Kenarı
25 Mayıs 2018
Ben O Değilim
Ben O Değilim
26 Eylül 2014
Saç
Saç
9 Eylül 2011
Pus
Pus
28 Mayıs 2010
Rıza
Rıza
4 Ocak 2008
Hiçbiryerde
Hiçbiryerde
20 Eylül 2002
Tüm filmografisi

Haber

Adana Film Festivali Jürisi Açıklandı!
HABERLER - Festival ve Ödüller
2 Eylül 2016 Cuma
Altyazı'nın Haziran Sayısı Bayilerde!
HABERLER - Sektörden
31 Mayıs 2014 Cumartesi
Altyazı Aylık Sinema Dergisi, Gezi Direnişi'nin birinci yıl dönümüne özel bir dosya ele alıyor!
Ankara Uluslararası Film Festivali'nin Jürileri Belli Oldu!
HABERLER - Festival ve Ödüller
11 Mayıs 2014 Pazar
Bu yıl toplamda 27 ödül verilecek olan Ankara Uluslararası Film festivali'nin jürisinde Mert Fırat ve Belçim Bilgin de var!
7 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top