Beyazperdem
Daniel Kaluuya
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist
Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 24 Şubat 1989
Yaş 29
13
yıllık kariyer
15
film ve dizi

Filmografi

Black Panther
Black Panther
16 Şubat 2018
Widows
Widows
16 Kasım 2018
Kapan
Kapan
21 Nisan 2017
Sicario
Sicario
18 Eylül 2015
Göster Gününü 2
Göster Gününü 2
16 Ağustos 2013
Welcome to the Punch
Welcome to the Punch
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

21 Fotoğraf

Haber

BAFTA Ödülleri’ne “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” Damga Vurdu!
HABERLER - Festival ve Ödüller
19 Şubat 2018 Pazartesi
BAFTA, 2017'nin Yükselen Yıldızı’nı Arıyor!
HABERLER - Festival ve Ödüller
4 Ocak 2018 Perşembe
BAFTA’nın halk oylamasıyla belirlenen tek kategorisi için adaylar belli oldu.
Yapımcılar Birliği "Get Out"u Stanley Kramer Ödülü ile Onurlandıracak!
HABERLER - Festival ve Ödüller
21 Aralık 2017 Perşembe
Eleştirmenler tarafından övgüye boğulan Jordan Peele'in ilk yönetmenlik denemesi Get Out Yapımcılar Birliği'nin Stanley Kramer...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top