Beyazperdem
    Yıldırım Memişoğlu
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    9
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    Hep Yek 3
    Hep Yek 3
    14 Şubat 2019
    Kertenkele
    Kertenkele
    2015
    Günah Keçisi
    Günah Keçisi
    21 Ocak 2011
    No Ofsayt
    No Ofsayt
    11 Aralık 2009
    Kutsal Damacana
    Kutsal Damacana
    20 Aralık 2007
    Hayatımın Kadınısın
    Hayatımın Kadınısın
    24 Kasım 2006
    Tüm filmografisi

    Haber

    "Vay Başıma Gelenler! 2 Buçuk" Filmi Basınla Buluştu!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    12 Aralık 2014 Cuma
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top