Beyazperdem
    Alper Mestçi
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist
    Uyruk Türk
    10
    yıllık kariyer
    11
    film ve dizi

    Biyografi

    1995 yılında televizyonculuğa başlayan Alper Mestçi, çeşitli kanallarda editörlük, metin yazarlığı ve yönetmenlik yaptı. Sinema dünyasına öncelikle yapımcı olarak adım atan Alper Mestçi, ilk yönetmenlik denemesini ise 2007 yılında çektiği “Musallat” filmi ile gerçekleştirdi. Başrollerinde Okan Bayülgen, Hakan Yılmaz ve Aslıhan Gürbüz’ün yer aldığı “Kanal-İ-Zasyon” adlı komedi filmini yöneten Mestçi ayrıca; “Musallat 2: Lanet”, “Siccin: Büyü Haramdır”, “Sabit Kanca”, "Üç Harfliler 3: Karabüyü" gibi filmlerin de yönetmenliğini üstlendi.

    Filmografi

    Siccin 6
    Siccin 6
    9 Ağustos 2019
    Üç Harfliler: Adak
    Üç Harfliler: Adak
    17 Ocak 2019
    Sahipli
    Sahipli
    2017
    Siccin 4
    Siccin 4
    1 Eylül 2017
    Siccin 5
    Siccin 5
    17 Ağustos 2018
    Üç Harfliler: Beddua
    Üç Harfliler: Beddua
    15 Haziran 2018
    Siccin 3: Cürmü Aşk
    Siccin 3: Cürmü Aşk
    2 Eylül 2016
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    Siccin 6'nın Fragman ve Afişi Yayında!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    10 Temmuz 2019 Çarşamba
    Alper Mestçi'nin "Üç Harfliler: Adak" Filminden Fragman!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    7 Ocak 2019 Pazartesi
    Alper Mestçi'den korku dozu yüksek olan Üç Harfliler: Adak filmi geliyor!
    Alper Mestçi, "Üç Harfliler: Adak" ve "Siccin 6" ile Geliyor!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    5 Kasım 2018 Pazartesi
    Alper Mestçi imzalı korku filmleri "Üç Harfliler: Adak" ve "Siccin 6"nın vizyon tarihleri belli oldu.
    12 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    • thepostaci1 ..
      Musallat ve Siccin serisi müthiş!
    Yorumları göster
    Back to Top