Beyazperdem
    Christian McKay
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 1973
    Yaş 46
    10
    yıllık kariyer
    12
    film ve dizi

    Filmografi

    Warrior
    Warrior
    2019
    Frontier
    Frontier
    2017
    Karavan
    Karavan
    29 Haziran 2018
    Çarpık Evdeki Cesetler
    Çarpık Evdeki Cesetler
    27 Nisan 2018
    Florence
    Florence
    22 Aralık 2016
    Her Şeyin Teorisi
    Her Şeyin Teorisi
    27 Şubat 2015
    Serena
    Serena
    7 Kasım 2014
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Interview 2 - English 6:44
    46 gösterim

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top