Beyazperdem
    Demet Akbağ
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Sahne adı

    Akbag Demet

    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 23 Aralık 1959 (Denizli, Türkiye)
    Yaş 59
    29
    yıllık kariyer
    20
    film ve dizi

    Biyografi

    23 Aralık 1959 tarihinde ailesinin işi nedeniyle o dönem yaşadıkları Denizli'de doğan sinema ve tiyatro oyuncusu, çocukluk yıllarında ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Liseyi İstanbul Kız Lisesi ve Erenköy Kız Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1982’de İstanbul Belediye Konservatuvarı'nda öğrenim gördü. Üniversite öğreniminin ardından amatör oyuncu olarak Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. Kent Oyuncuları, Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Devekuşu Kabare, Dormen Tiyatrosu ve Ortaoyuncular tiyatro topluluklarında çalışmalarını sürdürdü.Yılmaz Erdoğan ile birlikte hazırladığı Bir Demet Tiyatro adlı diziyle popüler bir oyuncuya dönüştü. Aynı zamanda rol aldığı Otogargara oyununun ardından BKM kuruldu ve BKM yapımı Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?, Bana Bir Şeyhler Oluyor ve ...
    Devamını oku

    Filmografi

    Hedefim Sensin
    Hedefim Sensin
    29 Kasım 2018
    Görevimiz Tatil
    Görevimiz Tatil
    22 Şubat 2018
    Nadide Hayat
    Nadide Hayat
    18 Aralık 2015
    Niyazi Gül Dört Nala
    Niyazi Gül Dört Nala
    8 Mayıs 2015
    Eyyvah Eyvah 3
    Eyyvah Eyvah 3
    31 Ocak 2014
    Kış Uykusu
    Kış Uykusu
    13 Haziran 2014
    Hükümet Kadın 2
    Hükümet Kadın 2
    8 Kasım 2013
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    40 Fotoğraf

    Haber

    "Hedefim Sensin" Ekibiyle Filmi Konuştuk!
    HABERLER - Röportajlar
    29 Kasım 2018 Perşembe
    "Dönerse Senindir" Filminin Galası Gerçekleşti!
    HABERLER - Sektörden
    22 Aralık 2016 Perşembe
    "Dönerse Senindir" bu Cuma vizyonda!
    Demet Akbağ ile Çok Aramızda
    HABERLER - TV Kanalları
    31 Mayıs 2016 Salı
    Demet Akbağ yönetiminde “şaka çetesi" geliyor!
    25 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top