Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Togan Gökbakar
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Yapımcı, Senarist
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 29 Mayıs 1984 (İzmir)
    Yaş 36
    13
    yıllık kariyer
    10
    film ve dizi

    Filmografi

    Zengo
    Zengo
    7 Mart 2020
    Kayhan
    Kayhan
    9 Şubat 2018
    Recep İvedik 6
    Recep İvedik 6
    9 Kasım 2019
    Recep İvedik 5
    Recep İvedik 5
    16 Şubat 2017
    Osman Pazarlama
    Osman Pazarlama
    19 Şubat 2016
    Recep İvedik 4
    Recep İvedik 4
    21 Şubat 2014
    Celal ile Ceren
    Celal ile Ceren
    18 Ocak 2013
    Recep İvedik 3
    Recep İvedik 3
    12 Şubat 2010
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Celal ile Ceren Film Ekibiyle Söyleşi!
    HABERLER - Röportajlar
    16 Ocak 2013 Çarşamba
    Yorumlar
    • cemertem
      türkiyenin film sektörüne gelmiş en büyük darbelerden biridir bu yönetmen.
    Yorumları göster
    Back to Top