Beyazperdem
Togan Gökbakar
facebookTweet
Görev Yönetmen, Senarist, Yapımcı
Uyruk Türk
Doğum tarihi 29 Mayıs 1984 (İzmir)
Yaş 34
11
yıllık kariyer
8
film ve dizi

Filmografi

Kayhan
Kayhan
8 Şubat 2018
Recep İvedik 6
Recep İvedik 6
7 Kasım 2019
Recep İvedik 5
Recep İvedik 5
15 Şubat 2017
Osman Pazarlama
Osman Pazarlama
19 Şubat 2016
Recep İvedik 4
Recep İvedik 4
21 Şubat 2014
Celal ile Ceren
Celal ile Ceren
18 Ocak 2013
Recep İvedik 3
Recep İvedik 3
12 Şubat 2010
Recep İvedik 2
Recep İvedik 2
13 Şubat 2009
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

Haber

Celal ile Ceren Film Ekibiyle Söyleşi!
HABERLER - Röportajlar
16 Ocak 2013 Çarşamba
Yorumlar
  • cemertem
    türkiyenin film sektörüne gelmiş en büyük darbelerden biridir bu yönetmen.
Yorumları göster
Back to Top