Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Kyle Balda
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Layout Supervizörü, Ortak yönetmen
    Uyruk Amerikalı
    12
    yıllık kariyer
    6
    film ve dizi

    Filmografi

    Çılgın Hırsız 3
    Çılgın Hırsız 3
    25 Ağustos 2017
    Minyonlar
    Minyonlar
    4 Eylül 2015
    Loraks
    Loraks
    13 Nisan 2012
    Çılgın Hırsız
    Çılgın Hırsız
    3 Eylül 2010
    Ejder Avcıları
    Ejder Avcıları
    28 Mart 2008
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Minyonlar Bir Adım Daha Yaklaştı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    15 Mayıs 2015 Cuma
    Minyonlar'dan Türkçe Dublajlı Fragman!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    5 Şubat 2015 Perşembe
    Sezonun merakla beklenen animasyon filmi Minyonlar'dan yepyeni Türkçe dublajlı fragman yayınlandı!
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top