Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Marina Salas
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk İspanyol
    Doğum tarihi 1988
    Yaş 32
    7
    yıllık kariyer
    8
    film ve dizi

    Filmografi

    Hache
    Hache
    2019
    El barco
    El barco
    2012
    Sensiz Olmaz
    Sensiz Olmaz
    25 Nisan 2014
    Şanslı Sayılar
    Şanslı Sayılar
    2 Mayıs 2014
    Aşka Yükseliş
    Aşka Yükseliş
    29 Mart 2013
    El Pacto
    El Pacto
    2010
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    12 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top