Beyazperdem
Mark Rylance
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

David Mark Rylance Waters

Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 18 Ocak 1960
Yaş 57
16
yıllık kariyer
10
film ve dizi

Filmografi

Başlat
Başlat
30 Mart 2018
Dunkirk
Dunkirk
21 Temmuz 2017
The BFG
The BFG
30 Haziran 2016
Casuslar Köprüsü
Casuslar Köprüsü
27 Kasım 2015
The Gunman
The Gunman
20 Mart 2015
Wolf Hall
Wolf Hall
2015
Anonim
Anonim
Vizyon tarihi belirsiz
Blitz
Blitz
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

28 Fotoğraf

Haber

Bafta TV Ödülleri Sahiplerini Buldu
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
9 Mayıs 2016 Pazartesi
Videolarla 2016 Oscar Ödüllerini Kazananlar!
HABERLER - Özel Dosyalar
29 Şubat 2016 Pazartesi
En iyi film ödülünü sürpriz yapan Spotlight alırken, Mad Max: Fury Road teknik dallarda geceye damgasını vuran film oldu!
2016 Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!
HABERLER - Festival ve Ödüller
29 Şubat 2016 Pazartesi
88. Akademi Ödülleri'nde En İyi Film Spotlight oldu! Geceye damgasını vuran diğer iki filmse Mad Max : Fury Road ve Diriliş...
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top