Beyazperdem
    Ricky Whittle
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Richard Whittle

    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 23 Kasım 1981
    Yaş 37
    22
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    The 100
    The 100
    2016
    Holby City
    Holby City
    2013
    NCIS
    NCIS
    2012
    Candy Cabs
    Candy Cabs
    2011
    Dream Team
    Dream Team
    2006
    Hollyoaks
    Hollyoaks
    1995
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    33 Fotoğraf

    Haber

    American Gods’ın Açılış Videosu Yayınlandı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    31 Mart 2017 Cuma
    American Gods’tan İlk Fragman Geldi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    16 Mart 2017 Perşembe
    Neil Gaiman’ın kaleminden…
    American Gods’ın Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    24 Şubat 2017 Cuma
    Takvimleri işaretleyin
    10 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top