Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Lilly Wachowski
    facebookTweet
    Görev Senarist, Yönetmen, Yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Andrew Paul Wachowski

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 29 Aralık 1967 (Chicago, Illinois, USA)
    Yaş 53
    25
    yıllık kariyer
    13
    film ve dizi

    Filmografi

    Sense8
    Sense8
    27 Eylül 2020
    Matrix 4
    Matrix 4
    22 Aralık 2021
    Jupiter Yükseliyor
    Jupiter Yükseliyor
    6 Şubat 2015
    Bulut Atlası
    Bulut Atlası
    26 Ekim 2012
    Hızlı Yarışçı
    Hızlı Yarışçı
    20 Haziran 2008
    V
    V
    31 Mart 2006
    Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu
    Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    7 Fotoğraf

    Haber

    Lilly Wachowski'den Elon Musk'a "Matrix" Tepkisi!
    HABERLER - Sanatçılar
    18 Mayıs 2020 Pazartesi
    Lilly Wachowski, sosyal medyanın gündemine oturdu.
    Wachowskiler, Kız Kardeş Oldu!
    HABERLER - Sanatçılar
    9 Mart 2016 Çarşamba
    Matrix serisinin ünlü yönetmen kardeşleri artık birer kadın!
    12 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top