Beyazperdem
Michael Caine
facebookTweet
Görev Oyuncu, Tema müziği sanatçısı, Senarist Daha fazlası
Gerçek adı:

Maurice Joseph Micklewhite

Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 14 Mart 1933 (Rotherhithe, Londra, Birleşik Krallık)
Yaş 84
51
yıllık kariyer
56
film ve dizi

Filmografi

Son Macera
Son Macera
21 Nisan 2017
Sihirbazlar Çetesi 2
Sihirbazlar Çetesi 2
10 Haziran 2016
Gençlik
Gençlik
22 Ocak 2016
Kingsman: Gizli Servis
Kingsman: Gizli Servis
13 Mart 2015
Son Cadı Avcısı
Son Cadı Avcısı
23 Ekim 2015
Harry and the Butler
Harry and the Butler
Vizyon tarihi belirsiz
Stonehearst Asylum
Stonehearst Asylum
Vizyon tarihi belirsiz
Yıldızlararası
Yıldızlararası
7 Kasım 2014
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Bonus videolar

Interview 5 - English 1:59
100 gösterim
Interview 1 - English 5:10
116 gösterim
Interview 2 - English 2:50
46 gösterim

Fotoğraflar

203 Fotoğraf

Haber

Ünlü Oyuncuların Genç Halleri!
HABERLER - Sektörden
18 Temmuz 2016 Pazartesi
Youth Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
27 Ağustos 2015 Perşembe
Başrollerini Harvey Keitel ve Michael Caine’in paylaştığı Youth filminden yeni bir fragman yayınlandı.
Vin Diesel Daha Sakallı ve Daha Öfkeli!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
10 Temmuz 2015 Cuma
The Last Witch Hunter filminden yeni poster görücüye çıktı!
25 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top