Beyazperdem
    Michelle Jenner
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Michelle Jenner Husson

    Uyruk İspanyol
    Doğum tarihi 14 Eylül 1986
    Yaş 33
    12
    yıllık kariyer
    10
    film ve dizi

    Filmografi

    Julieta
    Julieta
    28 Ekim 2016
    Tüylü Kaçak
    Tüylü Kaçak
    2 Şubat 2017
    Açık Pencereler
    Açık Pencereler
    12 Eylül 2014
    Isabel
    Isabel
    2014
    Inocentes
    Inocentes
    2010
    Sakın Korkma
    Sakın Korkma
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    73 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top