Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Akie Kotabe
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 18 Temmuz 1980
    Yaş 39
    11
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    Jason Bourne
    Jason Bourne
    29 Temmuz 2016
    Humans
    Humans
    2015
    Hedefteki Adam
    Hedefteki Adam
    12 Eylül 2014
    İntikam Kapanı
    İntikam Kapanı
    24 Nisan 2015
    Southland
    Southland
    2009
    CSI: Miami
    CSI: Miami
    2008
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top