Beyazperdem
    Hector Elizondo
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 22 Aralık 1936
    Yaş 82
    43
    yıllık kariyer
    39
    film ve dizi

    Filmografi

    Özel Bir Gün
    Özel Bir Gün
    29 Nisan 2016
    Hayat Kitabı
    Hayat Kitabı
    5 Haziran 2015
    Yılbaşı Gecesi
    Yılbaşı Gecesi
    30 Aralık 2011
    Sevgililer Günü
    Sevgililer Günü
    12 Şubat 2010
    Monk
    Monk
    2009
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    59 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top