Beyazperdem
    Alexandre Aja
    facebookTweet
    Görev Yapımcı, Yönetmen, Senarist Daha fazlası
    Sahne adı

    Alexandre Jouan

    Uyruk Fransız
    Doğum tarihi 7 Ağustos 1978
    Yaş 40
    14
    yıllık kariyer
    11
    film ve dizi

    Filmografi

    Ölümcül Sular
    Ölümcül Sular
    12 Temmuz 2019
    Dokuzuncu Hayat
    Dokuzuncu Hayat
    9 Haziran 2017
    Kapının Diğer Tarafı
    Kapının Diğer Tarafı
    15 Nisan 2016
    Piramitin Laneti
    Piramitin Laneti
    10 Nisan 2015
    Boynuzlar
    Boynuzlar
    19 Haziran 2015
    Manyak
    Manyak
    19 Temmuz 2013
    Pirana 3D
    Pirana 3D
    27 Ağustos 2010
    Aynalar
    Aynalar
    22 Ağustos 2008
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    8 Fotoğraf

    Haber

    Horns Filminden Yeni Fragman!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    28 Ağustos 2014 Perşembe
    Horns Filminden Merak Uyandıran Bir Poster Daha!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    17 Temmuz 2014 Perşembe
    Başrolde Daniel Radcliffe'in yer aldığı Horns filminden yepyeni bir poster daha yayınlandı!
    Horns Filminden İlk Teaser!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    15 Temmuz 2014 Salı
    Daniel Radcliffe'in başrolde yer aldığı Horns filminden ilk teaser yayınlandı!
    8 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top