Beyazperdem
Alexandre Aja
facebookTweet
Görev Yapımcı, Yönetmen, Senarist Daha fazlası
Sahne adı

Alexandre Jouan

Uyruk Fransız
Doğum tarihi 7 Ağustos 1978
Yaş 40
14
yıllık kariyer
11
film ve dizi

Filmografi

Crawl
Crawl
12 Temmuz 2019
Dokuzuncu Hayat
Dokuzuncu Hayat
9 Haziran 2017
Kapının Diğer Tarafı
Kapının Diğer Tarafı
15 Nisan 2016
Piramitin Laneti
Piramitin Laneti
10 Nisan 2015
Boynuzlar
Boynuzlar
19 Haziran 2015
Manyak
Manyak
19 Temmuz 2013
Pirana 3D
Pirana 3D
27 Ağustos 2010
Aynalar
Aynalar
22 Ağustos 2008
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

8 Fotoğraf

Haber

Horns Filminden Yeni Fragman!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
28 Ağustos 2014 Perşembe
Horns Filminden Merak Uyandıran Bir Poster Daha!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
17 Temmuz 2014 Perşembe
Başrolde Daniel Radcliffe'in yer aldığı Horns filminden yepyeni bir poster daha yayınlandı!
Horns Filminden İlk Teaser!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
15 Temmuz 2014 Salı
Daniel Radcliffe'in başrolde yer aldığı Horns filminden ilk teaser yayınlandı!
8 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top