Beyazperdem
Dominic West
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yönetmen
Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 15 Ekim 1969
Yaş 48
23
yıllık kariyer
33
film ve dizi

Filmografi

Tomb Raider
Tomb Raider
16 Mart 2018
Kare
Kare
3 Kasım 2017
Fırtınalı Hayatlar
Fırtınalı Hayatlar
10 Haziran 2016
Kayıp Balık Dori
Kayıp Balık Dori
2 Eylül 2016
Para Tuzağı
Para Tuzağı
27 Mayıs 2016
The Affair
The Affair
2016
Onur
Onur
26 Haziran 2015
Testament of Youth
Testament of Youth
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

150 Fotoğraf

Haber

The Affair’ın Üçüncü Sezonu FOXLIFE Ekranlarında!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
21 Kasım 2016 Pazartesi
The Affair’in Üçüncü Sezonundan Fragman Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
31 Ekim 2016 Pazartesi
Tarih yaklaşıyor
The Affair'den 2. Sezon Fragmanı ve Posteri Yayınlandı!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
15 Temmuz 2015 Çarşamba
Aşk her şeyi affeder mi?
9 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top