Beyazperdem
Elliott Gould
facebookTweet
Görev Oyuncu, İdari yapımcı
Gerçek adı:

Elliott Goldstein

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 29 Ağustos 1938
Yaş 79
47
yıllık kariyer
49
film ve dizi

Filmografi

9JKL
9JKL
2017
Aşk Notları
Aşk Notları
15 Eylül 2017
Minik Kuş
Minik Kuş
21 Ağustos 2015
Mulaney
Mulaney
2014
Hayalimdeki Aşk
Hayalimdeki Aşk
2 Kasım 2012
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

52 Fotoğraf

Haber

Katherine Heigl, CBS'in Yeni Dizisinin Pilot Bölümünde!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
25 Ağustos 2015 Salı
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top