Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Elliott Gould
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, İdari yapımcı
    Gerçek adı:

    Elliott Goldstein

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 29 Ağustos 1938
    Yaş 81
    47
    yıllık kariyer
    49
    film ve dizi

    Filmografi

    Ocean's 8
    Ocean's 8
    15 Haziran 2018
    9JKL
    9JKL
    2017
    Doubt
    Doubt
    2017
    Aşk Notları
    Aşk Notları
    15 Eylül 2017
    Minik Kuş
    Minik Kuş
    21 Ağustos 2015
    Mulaney
    Mulaney
    2014
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    52 Fotoğraf

    Haber

    Katherine Heigl, CBS'in Yeni Dizisinin Pilot Bölümünde!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    25 Ağustos 2015 Salı
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top