Beyazperdem
Sidney Lumet
facebookTweet
Görev Yönetmen, Senarist, Yapımcı Daha fazlası
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 25 Haziran 1924
Ölümü 9 Nisan 2011 86 yaşında
60
yıllık kariyer
15
film ve dizi

Filmografi

Şeytan Duymadan Önce
Şeytan Duymadan Önce
15 Şubat 2008
Beni Suçlu Bulun
Beni Suçlu Bulun
25 Mayıs 2007
Mançuryalı Aday
Mançuryalı Aday
17 Aralık 2004
Gloria
Gloria
2 Temmuz 1999
Özel İlgi
Özel İlgi
3 Eylül 1999
Boşu Boşuna
Boşu Boşuna
Vizyon tarihi belirsiz
The Verdict
The Verdict
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

7 Fotoğraf

Haber

İlk Filmiyle Oscar'a Aday Olan 10 Yönetmen!
HABERLER - Sanatçılar
3 Mart 2019 Pazar
Kenneth Branagh Bu Sefer Agatha Christie Uyarlayacak!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
17 Haziran 2015 Çarşamba
Yönetmen, Orient Ekspresi Cinayeti'ni yeniden perdeye taşıyacak!
Sidney Lumet'in Ansna
HABERLER - Özel Dosyalar
13 Nisan 2011 Çarşamba
Modern Amerikan Sinemas'nn nderlerinden Sidney Lumet, artk aramzda deil...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top