Beyazperdem
    Sidney Lumet
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist, Yapımcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 25 Haziran 1924
    Ölümü 9 Nisan 2011 86 yaşında
    60
    yıllık kariyer
    15
    film ve dizi

    Filmografi

    Şeytan Duymadan Önce
    Şeytan Duymadan Önce
    15 Şubat 2008
    Beni Suçlu Bulun
    Beni Suçlu Bulun
    25 Mayıs 2007
    Mançuryalı Aday
    Mançuryalı Aday
    17 Aralık 2004
    Gloria
    Gloria
    2 Temmuz 1999
    Özel İlgi
    Özel İlgi
    3 Eylül 1999
    Boşu Boşuna
    Boşu Boşuna
    Vizyon tarihi belirsiz
    The Verdict
    The Verdict
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    7 Fotoğraf

    Haber

    İlk Filmiyle Oscar'a Aday Olan 10 Yönetmen!
    HABERLER - Sanatçılar
    3 Mart 2019 Pazar
    Kenneth Branagh Bu Sefer Agatha Christie Uyarlayacak!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    17 Haziran 2015 Çarşamba
    Yönetmen, Orient Ekspresi Cinayeti'ni yeniden perdeye taşıyacak!
    Sidney Lumet'in Ansna
    HABERLER - Özel Dosyalar
    13 Nisan 2011 Çarşamba
    Modern Amerikan Sinemas'nn nderlerinden Sidney Lumet, artk aramzda deil...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top