Beyazperdem
Peyton Reed
facebookTweet
Görev Yönetmen, İdari yapımcı, Oyuncu
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 3 Temmuz 1964
Yaş 54
18
yıllık kariyer
10
film ve dizi

Filmografi

Ant-Man ve Wasp
Ant-Man ve Wasp
6 Temmuz 2018
Ant-Man
Ant-Man
17 Temmuz 2015
New Girl
New Girl
2011
Bay Evet
Bay Evet
16 Ocak 2009
Ayrılık
Ayrılık
11 Ağustos 2006
Aşka Veda
Aşka Veda
26 Eylül 2003
Gençlik Ateşi
Gençlik Ateşi
24 Kasım 2000
Tüm filmografisi

Bonus videolar

Interview 1 - English 4:20
19 gösterim

Fotoğraflar

11 Fotoğraf

Haber

Ant-Man Cephesinden Son Fragman!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
6 Temmuz 2015 Pazartesi
Bir Marvel Hayranına Söylememeniz Gereken 15 Şey!
HABERLER - Özel Dosyalar
4 Temmuz 2015 Cumartesi
Marvel hayranlarının kızdırmanın en kolay 15 yolu nedir dersiniz?
Ant-Man Cephesinden Yepyeni Posterler!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
25 Haziran 2015 Perşembe
Filmden son posterler de görücüye çıktı!
15 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top