Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Max von Sydow
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Carl Adolf Von Sydow

    Uyruk İsveçli
    Doğum tarihi 10 Nisan 1929
    Ölümü 9 Mart 2020 90 yaşında
    66
    yıllık kariyer
    51
    film ve dizi

    Filmografi

    Kursk
    Kursk
    29 Mart 2019
    Star Wars: Güç Uyanıyor
    Star Wars: Güç Uyanıyor
    18 Aralık 2015
    Kurt Adam
    Kurt Adam
    19 Şubat 2010
    Robin Hood
    Robin Hood
    14 Mayıs 2010
    Zindan Adası
    Zindan Adası
    12 Mart 2010
    Solomon Kane
    Solomon Kane
    Vizyon tarihi belirsiz
    The Tudors
    The Tudors
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    45 Fotoğraf

    Haber

    Game of Thrones'un Star Wars ile Dansı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    5 Nisan 2019 Cuma
    Game Of Thrones’ta Üç Gözlü Karga’yı Kim Canlandıracak?
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    30 Mart 2016 Çarşamba
    Yeni sezonla ilgili yeni haberler
    Max von Sydow, Game of Thrones'un Yeni Sezon Kadrosunda!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    4 Ağustos 2015 Salı
    6. sezondan bir kadro haberi daha geldi...
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top