Beyazperdem
    Salih Kalyon
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 1946 (Ağrı)
    Yaş 73
    41
    yıllık kariyer
    31
    film ve dizi

    Filmografi

    Aşk Bu Mu?
    Aşk Bu Mu?
    13 Aralık 2018
    Düğüm Salonu
    Düğüm Salonu
    15 Mart 2018
    Deli Dumrul
    Deli Dumrul
    1 Eylül 2017
    Olanlar Oldu
    Olanlar Oldu
    19 Ocak 2017
    8 Saniye
    8 Saniye
    27 Şubat 2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    Yerli Frasier'da Yeni Bir İsim
    HABERLER - Sanatçılar
    27 Mart 2015 Cuma
    Yerli Frasier Geliyor!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    13 Mart 2015 Cuma
    Yetkin Dikinciler ve Salih Kalyoncu başrollerde..
    Eyyvah Eyvah 3 Filminin Galasında İzdiham!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    30 Ocak 2014 Perşembe
    Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın yeni filmi Eyyvah Eyvah 3'ün galasına ilgi yoğun olunca salonlar yetmedi, seyirciler filmi...
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top