Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Metin Yıldız
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Senarist
    Uyruk Undefined
    16
    yıllık kariyer
    23
    film ve dizi

    Filmografi

    Sabit Kanca: Son Soru
    Sabit Kanca: Son Soru
    7 Mart 2020
    Eyvah Karım
    Eyvah Karım
    6 Nisan 2018
    Mucize 2 Aşk
    Mucize 2 Aşk
    7 Aralık 2019
    Aşka Geldik
    Aşka Geldik
    1 Aralık 2017
    Benim Adım Osssman
    Benim Adım Osssman
    17 Ağustos 2018
    Sinyalciler
    Sinyalciler
    16 Haziran 2017
    Vezir Parmağı
    Vezir Parmağı
    25 Ocak 2017
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    Mucize Filminden Eğlenceli Bir Klip Görücüye Çıktı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    23 Aralık 2014 Salı
    Oğlum Bak Git Tv'de İlk Kez D-Smart'ta
    HABERLER - TV Kanalları
    30 Mayıs 2013 Perşembe
    Sinemalarda kahkaha fırtınası estiren film, Tv'de ilk kez yayınlanacak.
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top