Beyazperdem
Gülhan Tekin
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist
Uyruk Türk
Doğum tarihi 3 Mayıs 1975 (İzmir)
Yaş 43
12
yıllık kariyer
11
film ve dizi

Biyografi

3 Mayıs 1975’te İzmir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazarlık bölümünden mezun oldu. 2004 yılında BKM Mutfak oyuncularına katıldı. Hükümet Kadın, Çok Filim Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Güneşi Gördüm, Beyaz Melek, Organize İşler, Beynelmilel, Filler ve Çimen gibi birçok filmde yer aldı. Birçok filmde, dizide, showda senaristlik yaptı.

Filmografi

Eski Köye Yeni Adet
Eski Köye Yeni Adet
20 Temmuz 2018
Oflu Hoca Trakya'da
Oflu Hoca Trakya'da
13 Nisan 2018
Deli Aşk
Deli Aşk
9 Mart 2017
Deli Dumrul
Deli Dumrul
1 Eylül 2017
Kolonya Cumhuriyeti
Kolonya Cumhuriyeti
21 Nisan 2017
Maide'nin Altın Günü
Maide'nin Altın Günü
7 Aralık 2017
Zaman Makinesi 1973
Zaman Makinesi 1973
14 Mart 2014
Hükümet Kadın 2
Hükümet Kadın 2
8 Kasım 2013
Tüm filmografisi
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top