Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Evan Daugherty
    facebookTweet
    Görev Senarist, Orijinal karakterleri yaratan, Senaryoya katkı
    Uyruk Undefined

    Filmografi

    Tomb Raider
    Tomb Raider
    15 Mart 2018
    Avcı: Kış Savaşı
    Avcı: Kış Savaşı
    22 Nisan 2016
    Ninja Kaplumbağalar 3D
    Ninja Kaplumbağalar 3D
    5 Eylül 2014
    Uyumsuz
    Uyumsuz
    18 Nisan 2014
    Pamuk Prenses ve Avcı
    Pamuk Prenses ve Avcı
    1 Haziran 2012
    Tüm filmografisi

    Haber

    Lara Croft Aramıza Dönüyor!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    26 Şubat 2015 Perşembe
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top