Beyazperdem
Deniz Oral
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
16
yıllık kariyer
13
film ve dizi

Filmografi

Facia Üçlü
Facia Üçlü
24 Ağustos 2018
Son Oyun
Son Oyun
4 Mayıs 2018
Benim Adım Osssman
Benim Adım Osssman
17 Ağustos 2018
Mezeci Çırağı
Mezeci Çırağı
14 Nisan 2017
Saftirikler
Saftirikler
23 Eylül 2016
Çarşı Pazar
Çarşı Pazar
27 Şubat 2015
Sebahat ve Melahat
Sebahat ve Melahat
17 Nisan 2015
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Sebahat ve Melahat İstanbul Yolcusu!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
6 Şubat 2015 Cuma
Seksenler’de Bu Hafta Turgut Özal Var
HABERLER - Gündemdeki Diziler
9 Aralık 2013 Pazartesi
TRT’nin sevilen dizisinde Özal’a Deniz Oral hayat verecek.
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top