Beyazperdem
Deniz Oral
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
16
yıllık kariyer
13
film ve dizi

Filmografi

Chef
Chef
27 Aralık 2018
Facia Üçlü
Facia Üçlü
24 Ağustos 2018
Mucize 2 Aşk
Mucize 2 Aşk
1 Mart 2019
Son Oyun
Son Oyun
4 Mayıs 2018
Benim Adım Osssman
Benim Adım Osssman
17 Ağustos 2018
Mezeci Çırağı
Mezeci Çırağı
14 Nisan 2017
Saftirikler
Saftirikler
23 Eylül 2016
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Sebahat ve Melahat İstanbul Yolcusu!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
6 Şubat 2015 Cuma
Seksenler’de Bu Hafta Turgut Özal Var
HABERLER - Gündemdeki Diziler
9 Aralık 2013 Pazartesi
TRT’nin sevilen dizisinde Özal’a Deniz Oral hayat verecek.
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top