Beyazperdem
    Grey Damon
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Grey Damon

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 24 Eylül 1987
    Yaş 31
    10
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Filmografi

    Kadavra
    Kadavra
    14 Mart 2019
    Station 19
    Station 19
    2018
    Aquarius
    Aquarius
    2016
    Oldboy
    Oldboy
    3 Ocak 2014
    Twisted
    Twisted
    2013
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    87 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top