Beyazperdem
    Muhittin Korkmaz
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    13
    yıllık kariyer
    8
    film ve dizi

    Biyografi

    Muhittin Korkmaz, 17 Ekim 1953 Gaziantep doğumludur. Uzun yıllar tiyatro sahnesinde yer alan Korkmaz, Bursa Devlet Tiyatro'sundan emekli olmuştur. 2003 yapımı Cem Yılmaz'ın filmi "G.O.R.A"da canlandırdığı Tihulu karakteri ile adını duyuran oyuncu ayrıca; "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?", "Sınav", "A.R.O.G", "Pek Yakında", "Bir Baba Hindu" gibi birçok yapımda yer aldı.

    Filmografi

    Deli Aşk
    Deli Aşk
    9 Mart 2017
    Hayatta Olmaz
    Hayatta Olmaz
    19 Nisan 2019
    Şeytan Tüyü
    Şeytan Tüyü
    18 Mart 2016
    Bir Baba Hindu
    Bir Baba Hindu
    30 Eylül 2016
    Pek Yakında
    Pek Yakında
    2 Ekim 2014
    Yahşi Batı
    Yahşi Batı
    1 Ocak 2010
    A.R.O.G.
    A.R.O.G.
    5 Aralık 2008
    Tüm filmografisi
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top