Beyazperdem
Muhittin Korkmaz
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Türk
13
yıllık kariyer
8
film ve dizi

Biyografi

Muhittin Korkmaz, 17 Ekim 1953 Gaziantep doğumludur. Uzun yıllar tiyatro sahnesinde yer alan Korkmaz, Bursa Devlet Tiyatro'sundan emekli olmuştur. 2003 yapımı Cem Yılmaz'ın filmi "G.O.R.A"da canlandırdığı Tihulu karakteri ile adını duyuran oyuncu ayrıca; "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?", "Sınav", "A.R.O.G", "Pek Yakında", "Bir Baba Hindu" gibi birçok yapımda yer aldı.

Filmografi

Deli Aşk
Deli Aşk
9 Mart 2017
Şeytan Tüyü
Şeytan Tüyü
18 Mart 2016
Bir Baba Hindu
Bir Baba Hindu
30 Eylül 2016
Pek Yakında
Pek Yakında
2 Ekim 2014
Yahşi Batı
Yahşi Batı
1 Ocak 2010
A.R.O.G.
A.R.O.G.
5 Aralık 2008
G.O.R.A.
G.O.R.A.
12 Kasım 2004
Tüm filmografisi
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top