Beyazperdem
Sarah Paulson
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Sarah Catherine Paulson

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 17 Aralık 1975 (Tampa, Florida, ABD)
Yaş 41
25
yıllık kariyer
38
film ve dizi

Filmografi

Glass
Glass
18 Ocak 2019
Ocean's 8
Ocean's 8
22 Haziran 2018
The Post
The Post
12 Ocak 2018
Carol
Carol
5 Şubat 2016
12 Yıllık Esaret
12 Yıllık Esaret
24 Ocak 2014
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

49 Fotoğraf

Haber

American Horror Story: Cult’ın Açılış Videosu Yayınlandı
HABERLER - Gündemdeki Diziler
22 Ağustos 2017 Salı
American Horror Story’de Tanıdık Bir Yüz Görmeye Hazır Mısınız?
HABERLER - Gündemdeki Diziler
11 Temmuz 2017 Salı
Ryan Murphy’den haber var
American Horror Story Kadrosuna Yeni Transfer
HABERLER - Gündemdeki Diziler
21 Haziran 2017 Çarşamba
Yedinci sezona hazır mısınız?
45 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top