Beyazperdem
Engin Günaydın
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist
Uyruk Undefined
Doğum tarihi 29 Ocak 1972 (Tokat,Erbaa)
Yaş 45
16
yıllık kariyer
11
film ve dizi

Filmografi

Aile Arasında
Aile Arasında
1 Aralık 2017
İçimdeki Ses
İçimdeki Ses
30 Ocak 2015
Yeraltı
Yeraltı
13 Nisan 2012
Vavien
Vavien
18 Aralık 2009
Takva
Takva
1 Aralık 2006
G.O.R.A.
G.O.R.A.
12 Kasım 2004
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

15 Fotoğraf

Haber

Engin Günaydın Oyunculuğu mu Bıraktı?
HABERLER - Sanatçılar
3 Eylül 2015 Perşembe
İçimdeki Ses Filminden Sürpriz Klip!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
9 Şubat 2015 Pazartesi
Ateş Böceğim şarkısını bir de Engin Günaydın ve Leyla Tuğutlu'nun sesinden dinleyin!
Yapışık Kardeşler Zirveyi Ele Geçirdi.
HABERLER - Sektörden
5 Şubat 2015 Perşembe
Yönetmenliğini İlker Ayrık'ın üstlendiği Yapışık Kardeşler, vizyondaki ilk haftasında zirveye yerleşti!
13 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top