Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Patrick Gibson
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk İrlandalı
    Doğum tarihi 19 Nisan 1995
    Yaş 24
    10
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    The OA
    The OA
    2019
    Tolkien
    Tolkien
    5 Temmuz 2019
    Karanlık Zihinler
    Karanlık Zihinler
    3 Ağustos 2018
    Guerrilla
    Guerrilla
    2017
    Aşkın Çekimi
    Aşkın Çekimi
    19 Mayıs 2017
    Ne Yaptın Richard?
    Ne Yaptın Richard?
    Vizyon tarihi belirsiz
    Primeval
    Primeval
    2010
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top