Beyazperdem
    Özcan Deniz
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Senarist, Yönetmen Daha fazlası
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 19 Mayıs 1972 (Ankara)
    Yaş 47
    15
    yıllık kariyer
    20
    film ve dizi

    Biyografi

    9 Mayıs 1972 yılında Ankara'da doğdu, 5 yaşına kadar Ankara'da yaşadı. 1977 yılında ailesinin Aydın'a taşınmasıyla çocukluğu ve gençliğinin ilk yılları Aydın'da geçti. 4 kardeşi vardır. Eğitimi süresince, kendi yazdığı küçük hikâyeleri oyunlaştırarak arkadaşları ile kurduğu amatör tiyatro topluluğu ile çevre yörelere turneler yaptı. Bu yıllarda müziğe olan yatkınlığını da keşfetti. 1985 yılında ilk orkestra çalışmasını yaparken Aydın'da tanınan ve aranılan orkestra solisti haline geldi. Aydın'da düzenlenen Geleneksel Ses Festivaline katılıp birincilik ödülünü alınca, hedefinde İstanbul'a gelme hayalleri oluşmaya başladı. 1988 yılında İstanbul'a, 1989 yılında ise Almanya'ya gitti. Almanya’da müzik çalışmalarına devam eden Özcan Deniz'i Münih'te yapımcılar keşfetti. 1992 yılında ilk albüm ...
    Devamını oku

    Filmografi

    Öteki Taraf
    Öteki Taraf
    7 Aralık 2017
    İkinci Şans
    İkinci Şans
    17 Kasım 2016
    Her Şey Aşktan
    Her Şey Aşktan
    29 Ocak 2016
    Karagül
    Karagül
    2015
    Sevimli Tehlikeli
    Sevimli Tehlikeli
    6 Şubat 2015
    Araf
    Araf
    21 Eylül 2012
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Özcan Deniz Kimdir? 1:09
    670 gösterim

    Fotoğraflar

    55 Fotoğraf

    Haber

    Birbirlerine Çok Yakışan Dizi&Film Çiftleri
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    18 Aralık 2017 Pazartesi
    İstanbullu Gelin 2. Sezona Hazır
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    13 Eylül 2017 Çarşamba
    Yeni sezon 22 Eylül'de başlıyor..
    2016'da Beyazperde.com'da En Çok Görüntülenen 10 Yerli Oyuncu!
    HABERLER - Sanatçılar
    30 Aralık 2016 Cuma
    2016'da kimleri merak ettiniz?
    19 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top