Beyazperdem
Rick Jaffa
facebookTweet
Görev Senarist, Yapımcı, Senaryoya katkı Daha fazlası
Uyruk Undefined

Filmografi

Avatar 5
Avatar 5
18 Aralık 2025
Avatar 4
Avatar 4
19 Aralık 2024
Avatar 3
Avatar 3
16 Aralık 2021
Avatar 2
Avatar 2
17 Aralık 2020
Mulan
Mulan
17 Nisan 2020
Denizin Ortasında
Denizin Ortasında
1 Ocak 2016
Jurassic World
Jurassic World
12 Haziran 2015
Tüm filmografisi

Haber

James Cameron Avatar İçin İddialı Konuştu!
HABERLER - Sektörden
27 Kasım 2014 Perşembe
Jurassic Park 4, 2015'te Gelecek
HABERLER - Yapım Aşamasında
19 Haziran 2013 Çarşamba
Yirmi yıl önce başlayan maceranın 3D olarak çekilecek devamı için daha bekleyeceğiz.
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top