Beyazperdem
Brian Gleeson
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk İrlandalı
Doğum tarihi 14 Kasım 1987
Yaş 31
6
yıllık kariyer
6
film ve dizi

Filmografi

Hellboy
Hellboy
12 Nisan 2019
Phantom Thread
Phantom Thread
8 Mart 2018
anne!
anne!
29 Eylül 2017
Şanslı Logan
Şanslı Logan
25 Ağustos 2017
Assassin's Creed 3D
Assassin's Creed 3D
22 Aralık 2016
Hayat Bir Esintidir
Hayat Bir Esintidir
Vizyon tarihi belirsiz
Pamuk Prenses ve Avcı
Pamuk Prenses ve Avcı
1 Haziran 2012
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

10 Fotoğraf
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top