Beyazperdem
    Timur Acar
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yapımcı
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 22 Aralık 1979 (Gürcistan)
    Yaş 39
    10
    yıllık kariyer
    13
    film ve dizi

    Biyografi

    Gürcistan kökenli olan oyuncu çocukluğu Almanya'da geçirdikten sonra, 1999'da aile memleketi olan Sakarya yerleşmiştir. İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nde tiyatro ve oyunculuk eğitimi aldıktan sonra pek çok televizyon dizisinde yer oyuncu tiyatro ve sinema filmi çalışmlarını İstanbul'da sürdürmektedir...

    Filmografi

    Akıllara Seza
    Akıllara Seza
    19 Temmuz 2019
    Kırk Yalan
    Kırk Yalan
    12 Aralık 2019
    Kapı
    Kapı
    12 Nisan 2019
    Çakallarla Dans 5
    Çakallarla Dans 5
    7 Kasım 2018
    Çakallarla Dans 4
    Çakallarla Dans 4
    24 Kasım 2016
    Kertenkele
    Kertenkele
    2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    14 Fotoğraf

    Haber

    Seri Türk Komedi Karakterleri
    HABERLER - Özel Dosyalar
    19 Şubat 2014 Çarşamba
    Show Tv'den Yeni Dizi; Bebek İşi [VIDEO]
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    8 Temmuz 2013 Pazartesi
    Bebek İşi'nin ilk bölümü 15 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek.
    Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'nin DVD'si Raflarda!
    HABERLER - Sektörden
    10 Nisan 2013 Çarşamba
    Çakalların başı dertten kurtulmuyor...
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top