Beyazperdem
    Levent Ülgen
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    25
    yıllık kariyer
    17
    film ve dizi

    Filmografi

    Kuzgun
    Kuzgun
    2019
    Çiçero
    Çiçero
    17 Ocak 2019
    Her Şey Mümkün
    Her Şey Mümkün
    19 Mayıs 2017
    Bir Şey Değilim
    Bir Şey Değilim
    17 Kasım 2016
    Kızkaçıran
    Kızkaçıran
    8 Nisan 2016
    Kasap Havası
    Kasap Havası
    8 Aralık 2016
    Niyazi Gül Dört Nala
    Niyazi Gül Dört Nala
    8 Mayıs 2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Sanatçının film ve dizilerinden videolar

    Terkedilmiş - Fragman 1:49
    78 337 gösterim

    Fotoğraflar

    Haber

    Melisa Şensolsun, Kiralık Aşk Kadrosunda!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    22 Eylül 2015 Salı
    Star'ın Yeni Yaz Dizisi Kiralık Aşk'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    15 Haziran 2015 Pazartesi
    Ekranlarda yine bol bol romantik komedi var...
    Terkedilmiş Filminden İlk Fragman Görücüye Çıktı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    2 Mart 2015 Pazartesi
    Yönetmenliğini Korhan Uğur'un üstlendiği filmin fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top