Beyazperdem
Jodi Balfour
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Güney afrikalı
Doğum tarihi 29 Ekim 1987
Yaş 31
6
yıllık kariyer
8
film ve dizi

Filmografi

Rellik
Rellik
2017
The Crown
The Crown
2017
Quarry
Quarry
2016
Bomb Girls
Bomb Girls
2013
Sanctuary
Sanctuary
2011
Son Durak 5
Son Durak 5
9 Eylül 2011
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

25 Fotoğraf

Haber

Heather Graham ve Jodi Balfour “The Rest of Us” Kadrosunda!
HABERLER - Yapım Aşamasında
18 Haziran 2018 Pazartesi
Kraliçe Elizabeth, The Crown Hakkında Ne Düşünüyor?
HABERLER - Gündemdeki Diziler
30 Mayıs 2017 Salı
Saraydan açıklama var
The Crown’da Kadro Değişikliği Ne Zaman Olacak?
HABERLER - Gündemdeki Diziler
13 Şubat 2017 Pazartesi
Claire Foy ve Martin Smith hakkında açıklama var
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top